Today.ua

Крем-суп з кабачків - ідеальна страва для обіду в літній день: бюджетний рецепт

Досвідчені кухарі знають, що навіть із простих інгредієнтів можна приготувати смачну страву, яка не соромно подати гостям навіть дорогого ресторану. Наприклад, крем-суп із кабачків. Пропонуємо рецепт цієї чудової першої страви з доступних продуктів.

Рецепт крем-супу з кабачків

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Для приготування ніжного крему-супу краще вибирати молоді кабачки невеликого розміру. Їх слід ретельно помити та нарізати невеликим кубиком.
  2. Цибулину потрібно очистити та нарізати кубиком.
  3. А часник – подрібнити ножем чи спеціальним пресом.
  4. На сковороді нагрійте олію і обсмажте на ній цибулю до прозорості.
  5. Додайте до сковороди порізані кабачки, зробіть середній вогонь і обсмажуйте овочі 10 хвилин.
  6. Після цього перекладіть їх у сотейник або невелику каструлю, посоліть і залийте водою. На цьому етапі можна додати улюблені спеції. Відмінно підійдуть базилік, мускатний горіх та кмин.
  7. Доведіть до кипіння та проваріть 10 хвилин.
  8. Додайте вершкове масло і порізаний невеликим кубиком плавлений сирок.
  9. Перемішайте і проваріть до розчинення олії та сирку.
  10. Зніміть з вогню та перебийте суп блендером до однорідної консистенції.
  11. Крем суп готовий. Подавайте його на стіл, прикрасивши свіжою зеленню та сухариками.

Смачного!

Пропонуємо також рецепт смачних фаршированих кабачків з м'ясом, які потішать смаком навіть тих, хто не любить ці овочі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ